Restaurant Management

Άρθρο στην κατηγορία Recruiting.gr News
Recruiting.gr News Restaurant Management blog image

Restaurant Management

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Restaurant Management» στοχεύει στην άρτια κατάρτιση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον επισιτιστικό κλάδο. Συγκεκριμένα, επιδιώκει να προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια σε όσους ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με τον κλάδο αυτόν, ώστε να διοικήσουν και να οργανώσουν αποτελεσματικά μία επισιτιστική επιχείρηση. Το πρόγραμμα επιχειρεί να καλύψει την ανάγκη για πολύπλευρες γνώσεις του επιχειρηματία ή του ατόμου που απασχολείται στον κλάδο αυτόν, καθώς η σύγχρονη εποχή διαμορφώνει αυξημένες απαιτήσεις στις σχετικές παρεχόμενες υπηρεσίες και στα παραγόμενα προϊόντα. Μεταξύ άλλων, αναλύονται η έννοια της επιχείρησης «Εστιατόριο», τα είδη και η σύνθεση των γευμάτων αλλά και των ποτών. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στους τρόπους οργάνωσης του εστιατορίου από την πλευρά του χώρου, του εξοπλισμού και του προσωπικού αλλά και στις τεχνικές σερβιρίσματος. Έτσι, ο εκπαιδευόμενος αποκτά γνώσεις που αφορούν την ποιότητα των υπηρεσιών στο εστιατόριο, την υγιεινή των τροφίμων και των εγκαταστάσεων και την ασφάλεια.

Source : https://elearningekpa.gr/courses/restaurant-management?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=FB_Restaurant_Management&fbclid=IwAR0EL7d9cbkOeGTOPHBgeVQVM36ca6pKpjBcU4nasp9-QmTeoU0jo7k9Gw8